Retail verduurzamen

Supermarkten, winkels en hun distributiecentra hebben last van congestie. Of het nou gaat om het opladen van de groter wordende vloot EV’s, een te kleine aansluiting of een vermogensprobleem door het elektrificeren van ovens en andere apparaten. Switch Solutions heeft supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Plus geholpen bij diverse verduurzamingsvraagstukken. 

Hoe wij retailers helpen verduurzamen
Als retailer krijg je te maken met verschillende verduurzamingsvraagstukken. Niet alleen de schil van het pand moet aangepakt worden, ook je koeling of ovens moeten duurzamer worden om je energielabel te verlagen. 

Voor deze vraagstukken heb je vaak sowieso al baat bij advies van een verduurzamingspartij, maar die behoefte groeit zodra er sprake is van congestie of een vermogensprobleem. 

Switch begeleidt ondernemers in de retail met het analyseren, uitdenken en ontwerpen van toekomstbestendige energiesystemen.

Oplossingen in de retailsector
Veel van de oplossingen die wij ontwikkelen in de retail zijn gericht op het verhelpen van uitdagingen rondom congestie. We bieden advies, maar ontwikkelen ook de juiste combinatie van hardware om je bedrijfsdoelen te behalen en je bedrijf toekomst zeker te houden. 

Retail branche verduurzamen
Energieopslag in de retail branche

Waarmee we je ondersteunen

Consultancy & Strategie
Switch Solutions heeft de grootste supermarktketens van Nederland ondersteund bij verduurzamingsvraagstukken, namelijk Albert Heijn, Jumbo, Aldi en Plus. 

We weten daarom precies welke vraagstukken er spelen binnen deze sector en maken gebruik van de inzichten die we bij deze andere partijen hebben opgedaan om jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk te begeleiden naar een duurzamere bedrijfsvoering.

Energieopslagsystemen & laadpalen
In sommige gevallen kan het opslaan van energie nuttig en rendabel zijn. Met name wanneer je veel energie nodig hebt omdat je bijvoorbeeld je ovens elektrificeert of laadmogelijkheid bouwt voor elektrisch vervoer. In dat geval helpen we je aan accuopslag van het juiste formaat, waarmee je door middel van onze energiemanager EMMA 24 uur per dag wordt voorzien van zonne-energie.

Gratis adviesgesprek? Neem contact op

Je kunt ons bereiken per mail, telefoon of ons contactformulier. Hieronder vind je onze contactgegevens.

Telefoonnummer0850653643 

E-mailadres: info@switchenergy.nl

Bezoekadres: Turfweg 71, 3065AJ, Rotterdam

Onze projecten:

Albert Heijn Geldermalsen

Geldermalsen

Radboud UMC

NIJMEGEN

ASML gebouw 3

Veldhoven

Edmond de Rothschild

Amsterdam